pondělí 25. února 2013

Swap se Sofii ..


Dlouho očekávané téma a je to tady..
Měsic jsme se domlouvali co každá z nás má ráda a rozuměli si.
Pro ty které neví co je to Swap - tak jedná se o výměnný balíček se slečnou s kterou se domluvíte na překvapení v určité hodnotě, je už na vás co dostanete a pořídíte.
Najdete ji tady  http://infinityaboutme.blogspot.cz/

 Naše cenová relace byla trochu vyšší, ale stála za to. Sofii si dala záležet a udělala mi radost, když jsem přišla domů čekala mě obrovská krabice, kterou jsem nadšením ani rozbalit nechtěla.
Ale tak už k věci co jsem dostala ..

 
Po otevření balíčku ..

Vše bylo dokonale zpracované a dokonce popsané číslama co mám první otevřít a jednotlivýma popiskama ke každé věci, v krabici jsem měla 10 předmětů :)

Voaláá a tady jsou ..
Popisky předmětů nejdou podle pořadí, už nevím co v kterém bylo zabaleno :D

  1.  Prstýnek v mých oblíbených pastelových barvách SIX - určitě ho využiju
  2. Kokosový lesk na rty SIX - na pusinu toho mám až až ale pokud jde o kokos nebráním se. Má zajímavý štěteček, na který jsem nepřišla jak vlastně funguje ještě.
  3. Pilníčky na nehty SIX - užasný design moc se mi líbí a budu je ted nosit do kabelky
  4. Lak na nehty - barvu jsem ještě neviděla je stříbrno šedá, uvidíme jak bude vypadat na nehtech.
  5. sada sprchového gelu, soli a tělového mléka - opět mě zaujal design madam z 60. let. Miluju takové blbosti co vypadají roztomile. To je škoda to použít :)
  6. Oblíbená čokoládka Sofii značky Lindt - zbožnuju hořké a opět s kokosem, už ji bohužel nemám :( :D 
  7. Košile - moc košile nenosím vlastně mám ted jen tyrkysovou a džínová je moc skvelá, hezy sedí ikdyž by mohla být větší. Ale určitě se mi bude hodit. Džínovina je zase TOP
  8. Svetřík s netopýřími rukávy - zrovna se zbavuju veškerých mikyn a řekla jsem si že bud nosit svetřky. JE lehký a zaroven teplý a vypadá rozkošně s nějkými zlatými doplňky bude užasný. Barva neutrál hnědá, líbí se mi :)
  9. sada na nehty to mě snad zaujalo ze všeho nejvíc - nádherná krabička a vevnitř super výbava. Laky jsem si dala do kosmetického kufříku a krabičku použila na doplňky co mám nejradši, protože mě nabaví pořád vytahovatvešák na šperky tak něco mám v ní. Udělám recenzi ..
  10. Crossbody - černá malá kabelka po které mé srde toužilo a mám ji! Sice jsem chtěla chanelku nebo aspon na ten způsob, ale tahle je tak krásná a využiju určitš. Nebo nosím nejvíc malé kabelečky.
 
Tento Swap se moc povedl, co na něj říkáte vy? :)


1 komentář:

  1. Super, už se těším na ten náš.. copak jsi posílala ty? :))

    OdpovědětVymazat